

## TENTATIVE SCHEDULE – CONVOCATION CEREMONY '24 Date and Time of the Ceremony: April 20, 2024 @ 4:00 pm

Sr. No.	Time	Time (in min.)	Activity
1.	4:00 pm to 4:30 pm	30 mins	Students assemble in the Blocks for gown donning and split off into prescribed seats (as provided by the college staff) as per the schedule.
3.	4:30 pm to 4:45 pm	15 mins	Assembly Procession - Chief Guest, Guest of Honour, Trustees, CEO, Principal, Coordinators, Teaching Staff & Non-teaching staff
4.	4:45 pm to 4:55 pm	10 mins	Lamp lighting Ceremony and Saraswati Vandana
5.	4:55 pm to 5:03 pm	8 mins	National Anthem and University of Mumbai Song
6.	5:03 pm to 5:10 pm	7 mins	Ganesh Vandana (Dance Performance)
7.	5:10 pm to 5:20 pm	10 mins	A Showreel introducing our esteemed Guests.
8.	5:20 pm to 5:30 pm	10 mins	Guests to be escorted on Stage
9.	5:30 pm to 5:40 pm	10 mins	Felicitation of Guests
10.	5:40 pm to 5:50 pm	10 mins	Principal's Address to the Graduating Students' and Guests
11.	5:50 pm to 6:00 pm	10 mins	Speech by Hon. Justice Kamalkishor Tated (Chief Guest)
12.	6:00 pm to 6:25 pm	25 mins	Awarding of Certificates to Graduate & Post Graduate Students by the Chief Guest
13.	6:25 pm to 6:55 pm	30 mins	<ul> <li>Speeches by distinguished Guests of Honour:</li> <li>1. Prof. Santosh Rathod (Director, CDOE, University of Mumbai)</li> <li>2. Prof. Khushpat Jain (Professor, Dept. of Commerce, Sydenham College)</li> <li>3. Prof. Vitthal Sontakke (Professor, Dept. of Economics, Kirti M. Doongursee College)</li> <li>4. Ms. Rajani Pandit (India's 1<sup>st</sup> Female Detective)</li> <li>5. Mr. Mohammed Yusuf Ansari (Olympian, Former Indian Footballer)</li> </ul>

Gilderlane Mun. School Bldg. Belasis Bridge, Opp. Rly. Stn. Mumbai Central, Mumbai 400 008 Tel.: 022-23082017-18, 022-23012671 Email: degreecollege@nesedu.in Website: www.nesedu.in

> College Code: 979 | Affiliated to University of Mumbai Recognized by UGC under Section 2(f) of UGC Act, 1956



14.	6:55 pm to 7:05 pm	10 mins	Speech by Mr. Kamlesh Mishra (Secretary, Navneet Education Society)
15.	7:05 pm to 8:05 pm	60 mins	Awarding of Certificates to Graduate & Post Graduate Students
16.	8:05 pm to 8:30 pm	25 mins	Felicitation of Graduates, Students & Staff members
17.	8:30 pm to 8:38 pm	8 mins	Vote of Thanks
18.	8:38 pm to 8:40 pm	2 mins	National Song
19.	8:40 pm to 10:00 pm	80 mins	Dinner Reception

Chedlar

Dr. Harsha Badkar, Principal

Gilderlane Mun. School Bldg. Belasis Bridge, Opp. Rly. Stn. Mumbai Central, Mumbai 400 008 Tel.: 022-23082017-18, 022-23012671 Email: degreecollege@nesedu.in Website: www.nesedu.in

> College Code: 979 | Affiliated to University of Mumbai Recognized by UGC under Section 2(f) of UGC Act, 1956